Info

Meer achtergrond info over deze stamboom, genealogie en Kampen.

Het stamboomonderzoek naar de familie Meijberg is begonnen zo rond 1992. Van de gegevens toen onderzocht is toen een klein boekje gemaakt en verspreid onder naaste familie. In 2003 is het onderzoek opnieuw door mij begonnen, heb toen geprobeerd de herkomst te achterhalen van Willem Meijberg en weer op hetzelfde punt vastgelopen. Toen begonnen om alle personen en takken van de families Meijberg en Meiberg te achterhalen, Dit heeft wel het een en ander opgeleverd, maar nog steeds niet het directe bewijs waar Willem Meijberg vandaan komt. Al deze takken van deze families zijn niet op deze website te zien.

Na dit onderzoek begonnen met het uitwerken van een aantal kwartierstaten van de kinderen van Willem Meijberg en Berendina Broekhuis. Ook begonnen met het verder uitzoeken van de kwartierstaten van mijn kinderen. Dit heeft geleid tot een bestand van 11.000 personen. Hoop hiervan een en ander aan deze website toe te voegen, maar dit heeft voor mij geen prioriteit. Prioriteit is om deze website en stamboom op een mooie manier te presenteren. Dus aangevuld met foto's, akte's, krantenartikelen, transcriptie's en video. Maar ook kaarten van huwelijken, geboorten en overlijden.

Op dit moment bezig met zo veel mogelijk aanvullen van gegevens en het plaatsen van akte's. Ook zijn de eerste transcriptie's van huwelijksakten geplaatst evenals transcriptie's uit het bevolkingsregister.

Ook probeer ik hier een en ander over Kampen te laten zien door het plaatsen van links naar website's e.d. over Kampen, de plaats waar onze roots liggen.

Verder help ik mee om dit CMS te vertalen naar het Nederlands en probeer ik tijd te vinden om een en ander te testen.

Voor vragen over deze stamboom of over kiwitrees kun je contact opnemen.